Djeca 0-2 DUPLO

 
Prikaži kao Rešetka Popis

20 artikla

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom
 1. LEGO DUPLO Town Divlje životinje Afrike 10971
  Upoznajte predškolsku djecu sa životinjama iz Afrike uz preslatkog malog slona i malu žirafu. Tu su i cvijeće i stablo koje velike figurice životinja mogu grickati te trodimenzionalna igraća podloga sa slikom šume koju djeca mogu istražiti. Raznolika igračka sa safarijem sjajna je za razvoj dječjih vještina izražavanja i finih motoričkih vještina dok uživaju u igri s najslađim životinjama u prašumi.
  19,00 KM
 2. LEGO DUPLO Town Vjetroturbina i električni automobil 10985
  Pomozite malim zaljubljenicima u automobile da istraže čisti, zeleni svijet uz komplet za punjenje električnog automobila. Uz svestranu igračku za aktivnu igru mališani uče kako alternativni izvori energije pokreću vozila. Djeca pune automobil tako da ga spoje s punionicom i zavrte vjetroturbinu da bi stvorila električnu energiju. Sjajan je to način za poticanje mašte malih graditelja.
  19,00 KM
 3. LEGO DUPLO Town Briga o životinjama na farmi 10949
  Roditelji i mališani uživat će u beskrajnoj maštovitoj zabavi uz 4 životinje s farme. Slatke svinja, ovca, patka i mačka savršene su za predškolce. Dok se brinu o njima, hrane ih i pripremaju staju za noć, ljubitelji životinja razvijaju fine motoričke vještine te društvenu i emocionalnu svijest.
  19,00 KM
 4. LEGO DUPLO Town Policijski motocikl 10967
  Isporuka odmah
  LEGO DUPLO Town Policijski motocikl 10967
  Nestao je slatki pas! Može li vaš mali junak pomoći policajcu da nađe izgubljenog ljubimca? Raznovrsni komplet igračaka za uzbudljivu misiju spašavanja sadrži slatku životinju za koju treba brinuti i ljubaznog policajca na motociklu na guranje te će pomoći predškolskoj djeci da izgrade društvene, emocionalne i fine motoričke vještine dok glume u pustolovinama svakodnevnih junaka po uzoru na stvarni svijet.
  16,00 KM 20,00 KM (-20%) 
 5. LEGO DUPLO My First Uzgoj mrkve 10981
  Nahranite dječju maštu zabavnim kompletom igračaka za slaganje u visinu i podučite ih o zdravom životu i rastu biljaka. Mališani sade mrkvu i gledaju kako raste u pogodnim vremenskim uvjetima i zalijevaju je kanticom. Model mrkve od velikih kocaka jarkih boja jednostavno se slaže i preslaguje za sate zabave i razvoja vještina.
  19,00 KM
 6. LEGO DUPLO Town Vožnja autobusom 10988
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Vožnja autobusom 10988
  Mališani kreću u svakodnevnu pustolovinu u zanimljivom autobusu. Predškolska djeca i roditelji uživat će u učenju dok se pretvaraju da hvataju autobus do jaslica. Mališani mogu vježbati čekanje u redu i naučiti kako se ponašati u prometu. Razvijaju društvene vještine dok se voze autobusom s prijateljima, gledaju što imaju u kutijama za užinu i pritom razgovaraju o svemu i svačemu!
  38,00 KM
 7. LEGO DUPLO My First Zabava u kadi: plutajuća crvena panda 10964
  Stavite plutajuću crvenu pandu u kadu i gledajte kako zabavni razvoj počinje! Vaš će mališan uživati u guranju pande kroz vodu. Može je i oprati kanticom koja savršeno stane u kolut dok se panda kupa. Kolut se jednostavno otvara za jednostavno ispiranje pa je jednostavno održavati higijenu, jedno kupanje za drugim.
  19,00 KM
 8. LEGO DUPLO Town Kuća Djeda Božićnjaka od paprenjaka 10976
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Kuća Djeda Božićnjaka od paprenjaka 10976
  Dobrodošli u kuću od paprenjaka – ugodan, snijegom prekriven dom Djeda Mraza. Lijepa kuća prekrivena je svečanim ukrasima i detaljima. Tu je stolica, drvo s poklonima ispod njega, plišani medvjedić i čajnik te tanjur s kolačima za Djeda Mraza, te sretna dječica koji ga posjećuju i uživaju na snijegu.
  67,00 KM
 9. LEGO DUPLO Town Obiteljska kuća na kotačima 10986
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Obiteljska kuća na kotačima 10986
  Uputite se na veliko putovanje sa svojim malim pustolovima. Predškolska djeca pretvaraju se da istražuju nove svjetove u zabavnoj kombinaciji pokretne kuće i automobila. Utaborite se i zapalite ugodnu vatricu oko koje se obitelj može okupiti prije noći u prirodi. Ujutro prikvačite kuću za auto i sa svojim mališanima putujte kamo god vas mašta odvede.
  38,00 KM
 10. LEGO DUPLO Princess TM Belina plesna dvorana 10960
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Princess TM Belina plesna dvorana 10960
  Predškolsku djecu čeka beskrajna magija iz bajki i razvoj kroz zabavu u legendarnoj sceni iz Disneyjeva filma Ljepotica i Zvijer za slaganje i igru. Mališani će uživati u odijevanju princeze Bel u zlatnu haljinu za ples, a onda prstom okrenuti plesni podij u dvorani i gledati kako Bel pleše s čarobnim prijateljima, Lumiereom, Cogsworthom i Mrvicom.
  43,00 KM
 11. LEGO DUPLO Super Heroes Spideyjeva kuća puna avantura 10995
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Super Heroes Spideyjeva kuća puna avantura 10995
  Pomozite djeci da se užive u akciju bacanja mreže kao u omiljenoj televizijskoj seriji Spidey and His Amazing Friends kanala Disney+ u ovom zabavnom kompletu za slaganje. Predškolska djeca glume omiljene likove u prepoznatljivoj plavoj kući Petera Parkera. Ghost-Spider ispaljuje mrežu i njiše se oko rasvjetnog stupa da spasi Bootsie, a Spidey zalijeva biljku i gleda kako raste.
  51,00 KM
 12. LEGO DUPLO Town Željezničke tračnice 10882
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Željezničke tračnice 10882
  Otvorite beskrajne mogućnosti svom mališanu da napravite fora prugu za svaki novi ili postojeći komplet DUPLO vlakova s ovim LEGO® DUPLO® 10882 Željezničkim tračnicama. Uz željezničko-cestovne prijelaze, znakove zaustavljanja, sklopke i kombinaciju zavojitih i ravnih tračnica mogu raditi svašta! Predškolci će rado postavljati crvene akcijske kocke na tračnice zbog kojih će svi kompatibilni DUPLO vlakovi (uključujući 10874 Parni vlak i 10875 Teretni vlak) stati kada dođu do njih.
  41,00 KM
 13. LEGO DUPLO Town Željeznički most i tračnice 10872
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Željeznički most i tračnice 10872
  Dodajte komplet LEGO DUPLO 10872 Željeznički most i tračnice bilo kojem novom ili postojećem kompletu DUPLO vlakova i potaknite razvoj ranih vještina slaganja dok sa svojim mališanom gradite visoki most i slažete dijelove tračnica kako god oni požele. Pomozite svom predškolcu da postavi žutu akcijsku kocku na tračnice da bi kompatibilni DUPLO vlakovi zatrubili kada prelaze preko nje. Sadrži LEGO DUPLO figuru građevinskog radnika, 2 slobodne kocke, lopatu i kovčeg s pomoću kojih možete obogatiti igru uloga i zabavu pričanja priča.
  60,00 KM
 14. LEGO DUPLO My First Tržnica s organskim namirnicama 10983
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO My First Tržnica s organskim namirnicama 10983
  Povedite mališane na tržnicu i uživajte u igri kupnje. U šarenom kompletu igračaka mogu odabrati zdravu hranu, izvagati je i ponijeti kući u vrećici. Dok uživaju u igri, otkrit će načine da se izraze, usavršiti vještine postizanja ravnoteže i početi prepoznavati brojeve.
  57,00 KM
 15. LEGO DUPLO My First Zabava u kadi: plutajući životinjski vlak 10965
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO My First Zabava u kadi: plutajući životinjski vlak 10965
  Započnite životinjsku zabavu dok se mališan kupa uz slatkog vodenkonja, patku i polarnog medvjeda. Tri životinje sjede u zasebnim plutajućim kolutima različitih boja koji se mogu spojiti. Tu je i kantica za pranje životinja i oblak iz kojeg pada kiša. Koluti se mogu otvoriti pa se jednostavno čiste i lako se može održavati čistoća svestrane igračke za razvoj, jedno kupanje za drugim.
  38,00 KM
 16. LEGO DUPLO Town Buldožer 10930
  Gledajte kako vaš mali građevinski radnik primjenjuje fine motoričke vještine dok vozi buldožer prema gradilištu te podiže i spušta gromadu žlicom. Oprez! Gromada puca! Pomični buldožer i figura radnika, uz mnogo maštovite, aktivne igre za istraživanje, uče djecu kako da prevladaju izazove i dovrše posao!
  19,00 KM
 17. LEGO DUPLO Town Divlje životinje oceana 10972
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Divlje životinje oceana 10972
  Neka mali umovi urone duboko u ocean, gdje će upoznati odraslog i malog kita, tropsku ribicu i slatku kornjaču u prirodnom okolišu. U kompletu dolaze zabavan tobogan i trodimenzionalna sklopiva igraća podloga koja prikazuje dno oceana za istraživanje, pa mali istraživači dobivaju mnogo poticaja za maštovitu igru i razvijaju osnovne vještine.
  42,00 KM
 18. LEGO DUPLO Town Misija u svemirskom šatlu 10944
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Misija u svemirskom šatlu 10944
  Svemirska igračka za malu djecu ima sve. Mali astronauti mogu otputovati u svemir otvorene igre s roditeljima i društvom te sastaviti svemirski šatl, lansirati astronaute i smišljati beskrajne priče o istraživanju. Mašta ih vodi van planeta, a kognitivne, prostorne i fine motoričke vještine rastu.
  40,00 KM
 19. LEGO DUPLO Town Policijska postaja i helikopter 10959
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Policijska postaja i helikopter 10959
  Policijska postaja vrvi od zabavnih aktivnosti. Djeca mogu voziti policijski automobil, dresirati slatkog psa i gledati kako policijski helikopter polijeće i slijeće s promatračnice. Dok slažu i igraju se, razvijaju fine motoričke vještine, emocionalnu svijest i druge sposobnosti. Budući da sami odlučuju što će se iduće dogoditi, mogu se igrati bez briga i učiti o policijskom poslu.
  107,00 KM
 20. LEGO DUPLO Town Posjet liječnici 10968
  Besplatna dostava
  LEGO DUPLO Town Posjet liječnici 10968
  Upoznajte predškolsku djecu sa zabavnim aktivnostima koje će doživjeti u ambulanti. Ljubazna liječnica sluša srce djeteta stetoskopom, na zidu je žirafa za mjerenje visine, možete oprati ruke za umivaonikom, a tata može sjediti na jednoj od stolica. Raznovrsni komplet igračaka pomaže u razvoju društvenih i emocionalnih vještina te je odličan način da se mališani pripreme za posjet liječniku.
  38,00 KM
Prikaži kao Rešetka Popis

20 artikla

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom