Odrasli

 
Prikaži kao Rešetka Popis

3 artikla

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom
 1. LEGO Architecture London 21034
  Besplatna dostava
  LEGO Architecture London 21034
  Uhvatite arhitektonsku čar Londona ovim veličanstvenim kompletom u kojemu se nalaze legendarna Nacionalna galerija, spomenik Nelson?s Column, London Eye, Big Ben (Elizabetin toranj) i most Tower Bridge, s nadahnjujućom siluetom na horizontu. Svaki je LEGO® model dizajniran tako da pruži jedinstveno iskustvo građenja u kojem ćete uživati, uz stvarne boje i prikaz u relativnoj veličini. Rijeka Temza prikazana je na podlozi od kocaka, što dodaje još jednu dimenziju i osjećaj autentičnosti ovom prekrasnom modelu koji prikazuje nevjerojatnu arhitektonsku raznolikost jednog od najdinamičnijih gradova svijeta.
  92,00 KM
 2. LEGO Icons Ukras od suhog cvijeća 10314
  Besplatna dostava
  LEGO Icons Ukras od suhog cvijeća 10314
  Opustite se, prepustite i pokažite kreativnost kompletom za slaganje LEGO® Icons Ukras od suhog cvijeća (10314) za odrasle. Sastoji se od LEGO cvjetova živih boja, a može biti stolni ili zidni ukras, samostalno ili u kombinaciji s drugim primjercima kompleta. Model je dizajniran u dva dijela kako bi dvije osobe mogle zajedno slagati, pa je savršen projekt za podijeliti s dragim ljudima.
  113,00 KM
 3. LEGO Star Wars TM Diorama napada na Zvijezdu smrti 75329
  Besplatna dostava
  Isporuka odmah
  LEGO Star Wars TM Diorama napada na Zvijezdu smrti 75329
  Usredotočite se kao Jedi i od kocaka sastavite prikaz epskog napada na Zvijezdu smrti iz filma Ratovi zvijezda: Nova nada. Prikažite lovac TIE Advanced Dartha Vadera i 2 lovca TIE u potjeri za X-wingom Lukea Skywalkera na detaljnoj površini Zvijezde smrti. Dodajte pločicu s riječima Dartha Vadera („The Force is strong with this one”) kao završni detalj ukrasa uz koji će sjećanja sigurno početi navirati.
  135,00 KM 165,00 KM (-18%) 
Prikaži kao Rešetka Popis

3 artikla

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom