Načini dostave

Prilikom webshop narudžbe odaberete jednu od opcija:

 • Osobno preuzimanje
 • Redovna dostava
 • Gabaritna dostava i instalacijaRedovna dostava

 • Info: dostava do ulaza (do prve prepreke), u roku 1 – 5 dana (za artikle koji su dostupni isključivo na skladišti dobavljača)
 • Dostupnost: Bosna i Hercegovina
 • Cijena: 5 KM za narudžbe od 0-49 KM, 0 KM za narudžbe veće od 49 KM

 

Organiziranje dostave započinje:
 • potvrđenom webshop narudžbom sa odabirom plaćanja pouzećem
 • uspješnom autorizacijom kreditne kartice u web trgovini
 • primitkom uplate na žiro račun Sancta Domenica d.o.o. Posušje
 • kupovinom u fizičkoj poslovnici Big Bang, na zahtjev kupca
 
Usluga se obavlja putem dostavne službe Euro-Express. Uređaji/artikli koji su dostupni na Big Bang centralnom skladištu ili u Big Bang fizičkoj poslovnici, stižu za 1-5 radnih dana, a za artikle koji su dostupni isključivo na skladištu dobavljača, rok isporuke može biti produljen do 10 radnih dana. Navedeni rokovi isporuke ne vrijede za artikle na kojima je ispod naziva naveden drugačiji rok, i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote, nedjelje i praznici se ne računaju u rokove isporuka. Dostava nije moguća za slabo naseljena područja i za područja koja nisu pokrivena dostavnim službama.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Bijela tehnika i veliki gabaritni uređaji dostavljaju se do ulaza u objekt ili do prve prepreke zbog korištenja ručnog paletara.

Informacije o trenutnom statusu vaše narudžbe i MP račun u elektronskom formatu, nakon otpreme pošiljke, kupac dobiva e-mailom od Sancta Domenica d.o.o. Dostavna služba će također mailom, pozivom ili SMS-om kontaktirati kupca oko detalja dostave narudžbe. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije/kupnje.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je paket dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U slučaju oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke primatelj ili druga ovlaštena osoba mora podnijeti prigovor odmah pri dostavi pošiljke dostavljaču popunjavanjem obrasca Zapisnik o šteti koji posjeduje sam dostavljač. Sva druga eventualna oštećenja i nepravilnosti potrebno je javiti odmah nakon preuzimanja i prije same upotrebe na email adresu web.bih@sancta-domenica.ba, a naknadne reklamacije ne uvažavamo. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Sancta Domenica zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti Sancta Domenicu kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi i u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu www.sancta-domenica.ba bez isporuke kupcu i sl.) Sancta Domenica d.o.o. Posušje ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem mogućem roku.

Ako želite doznati vrijeme dostave ili dogovoriti termin redovne paketne dostave, kontaktirajte dostavnu službu Euro-Express na broj telefona službe za korisnike 1331.

 

Osobno preuzimanje

 • Info: osobno preuzimate uređaj u trgovini
 • Dostupnost: Big Bang, Rustempašina 12, Ilidža, Sarajevo
 • Cijena: besplatno

 

Isporuka se vrši u Big Bang trgovini ako su naručeni proizvodi trenutno dostupni (info o dobavljivosti u trgovini je navedena na stranici svakog artikla).

U slučaju posebnih napomena npr. promjene lokacije preuzimanja, molimo Vas da isto upišete u polju "Vaš komentar" kod potvrde webshop narudžbe.

Naši operateri će Vas kontaktirati kada je osobno preuzimanje u Biog Bang poslovnici najranije moguće.