Info Centar

Kako kupovati?

Na stranicama Big Banga pronaći ćete detaljan opis svakog proizvoda sa svim karateristikama, naznakom o njegovoj raspoloživosti te ostalim podacima.

Kupnjom na web stranicama Big Bang birate proizvode iz udobnosti svog naslonjača, sami birate kada želite da vam se kupljeni proizvodi dostave i koji vam naćin plaćanja najviše odgovora, beskamatno kartično plaćanje, ono putem opće uplatnice, virmanski ili gotovinski prilikom preuzimanja pošiljke izravno dostavljaču.  


Proces kupovine

Na naslovnici će vas dočekati ponude iz akcija i naše preporuke za kupnju.  Pretraživati proizvode na našoj stranici možete na dva načina. Jedan je da kliknete na kategoriju proizvoda u glavnom izborniku.
Drugi način je da u polje za pretraživanje upišete ključnu riječ za proizvod koji tražite. Klikom na gumb "Traži", prikazat će vam se rezultati za upisanu ključnu riječ.

Odaberite željeni proizvod i kliknite na dodaj u košaricu. 

Dostava na željenu adresu se redovno naplaćuje po iznosu webshop narudžbe (više informacija pod Način dostave). 

AKCIJSKA POGODNOST : dostava za naručene proizvode u ukupnom iznosu od 49 KM ili više je besplatna.

Upišite napomenu ako želite i prijeđite na plaćanje.

Na stranici plaćanja redom ispunite sve podatke. Odaberite da li kupujte kao fizička ili kao pravna osoba. Odaberite način plaćanja i kupite proizvode!

Opcija plaćanje po primitku pošiljke omogućuje vam da kupljenje proizvode platite izravno dostavljaču. Kod kartičnog plaćanja odaberite karticu s kojom želite platiti i ispunite sva preostala polja. Odabirom plaćanja internet bankarstvom ili općom uplatnicom, primit ćete na vašu email adresu predračun sa svim potrebnim podacima za uplatu.

I vaša je narudžba završena! Na Vašu mail adresu koju ste upisali prilikom narudžbe stići će mail potvrde Vaše narudžbe. Prema uvjetima dostave, unutar predviđenog vremenskog perioda dostave primit ćete naručene proizvode. Javite nam kako ste zadovoljni proizvodima koje ste kupili. 

Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, nazovite nas na telefon 033 265 075 ili pošaljite mail na web.bih@sancta-domenica.ba