O nama

Sancta Domenica d.o.o. dio je Big Bang Grupe od 2022. godine. Ovlašteni je uvoznik PlayStationa za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu.

Tržištu nudimo kompletan asortiman vodećih svjetskih proizvođača potrošačke elektronike kroz lanac fizičkih specijaliziranih trgovina, tzv. Brand Store trgovina, kao i kroz Big Bang web trgovinu s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand. Od 2013. godine ulažemo i u razvoj SD multibrand poslovnica, gdje možete pronaći sve brendove koje zastupamo na jednom mjestu. 

Kroz digitalne medije trudimo se biti u kontaktu sa svojim kupcima pružajući im najnovije informacije o aktualnim trendovima u potrošačkoj elektronici, te im omogućiti najbolju ponudu na tržištu brendova koje zastupamo i nudimo u svojim poslovnicama. 

Prepoznati od strane Sony Computer Entertainment Europe Ltd. kao pouzdan i kvalitetan partner od 2012. godine Sancta Domenica je ovlašteni uvoznik PlayStation asortimana za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Zajedno sa svojim partnerima i kroz vlastiti lanac maloprodaja distribuiramo gaming asoritman do krajnjih korisnika.

Sancta Domenica od 2009. godine vrši ogromna ulaganja u razvoj vlastitih maloprodaja i napredak svojih distribucijskih kanala, kako bi poboljšala kvalitetu prema svojem sve većem broju vjernih kupaca. 

Trudimo se pratiti trendove pa tako sve naše poslovnice na godišnjoj razini prolaze niz prilagodbi i preuređenja kako bi uvijek mogili svojim kupcima  pružiti maksimum.

Ne zaboravimo naše djelatnike koji su ponos i motor kompanije te su svojim znanjem, zalaganjem i kvalitetnom uslugom uvijek na raspolaganju našim vjernim kupcima. 


 


Otvorenje poslovnice Ilidža