LEGO Star Wars Crimson Firehawk 75384

Šifra
4301040072
Kataloški broj
75384
140,00 KM
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
140,00 KM
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana

OPIS PROIZVODA
Upoznajte predškolce u dobi od 4+ s gradnjom i igrom u svemiru LEGO® Star Wars™ s ovim početnim setom koji prikazuje zvjezdani brod Crimson Firehawk iz Star Wars: Young Jedi Adventures. Ima bazu Starter Brick koja mladim graditeljima daje samopouzdan početak, a ima mjesta za sva 3 uključena lika iz Star Warsa (Nash Durango i Nubs LEGO minifigure, plus RJ-83 LEGO figurica droida) u kokpitu. Set također uključuje igračku brzi bicikl Star Wars koja se može sastaviti i koja stane u vozilo zvjezdanog broda, plus malu tržnicu za kreativnu igru.


Jednostavne slikovne upute idealne su za djecu koja tek uče čitati. Za dodatnu digitalnu zabavu, aplikacija LEGO Builder ima alate za zumiranje i rotiranje koji djeci omogućuju vizualizaciju svog modela dok grade (možda uz malu pomoć odrasle osobe ili starijeg brata ili sestre).
Vrhunska LEGO ideja za dar za obožavatelje Star Wars: Young Jedi Adventures, ova kolekcionarska građevinska igračka dobro se kombinira sa setom Tenoo Jedi Temple (75358 – prodaje se zasebno).

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Modeli svemirskog broda Crimson Firehawk i jurnika za brzo slaganje
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Namijenjeno za Predškolarce 4-6 god.
Za dob 4+

Upit

Max3 upit