LEGO Ninjago Arinov napad uspetog zmaja 71803

Šifra
4301021060
Kataloški broj
71803
23,00 KM
Plaćanje do 36 rata
23,00 KM
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana

OPIS PROIZVODA
Dječaci i djevojčice od 6 i više godina mogu rekreirati svoje omiljene scene iz 2. sezone NINJAGO® Dragons Rising TV showa s Arin's Rising Dragon Strike (71803) ninja igračkom. Djeca će biti uzbuđena što će sastaviti prvu LEGO® NINJAGO akcijsku igračku zmaja prije nego što udare o zmajev zlatni rep i gledaju kako kreće u epske bitke.
Ovaj dar zmaja dolazi s 2 minifigure: zmaja u usponu Arina, koji ima dodatak za katanu i može jahati na zmajevim leđima, i ratnika s vučjom maskom s vlastitim dodatkom za mač. Djeca mogu organizirati sukobe između figura ninja kako bi osvojili element moći živopisnog zelenog zmaja iz pokretnih usta igračke žutog zmaja.


Ostatak LEGO NINJAGO asortimana ninja igračaka za djecu koje se mogu sastaviti uključuje mehanizme, vozila i hramove kako bi obožavatelji mogli igrati avanture sa svojim herojima (setovi se prodaju zasebno). Svaka fantastična igračka može se izraditi pomoću aplikacije LEGO Builder, koja vas i vaše dijete vodi u jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Igračka sa zmajem za akciju iz 2. sezone serije NINJAGO® Dragons Rising
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit