LEGO Ninjago Kaijev napad uspetog zmaja 71801

Šifra
4301021058
Kataloški broj
71801
23,00 KM
Plaćanje do 36 rata
23,00 KM
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana

OPIS PROIZVODA
Dječaci i djevojčice od 6 i više godina mogu rekreirati pustolovine iz 2. sezone NINJAGO® Dragons Rising TV showa uz Kai's Rising Dragon Strike (71801) LEGO® set za gradnju. Djeca će biti uzbuđena što će sastaviti prvu LEGO NINJAGO akcijsku igračku zmaja prije nego što udare o zmajev zlatni rep i gledaju kako kreće u akciju.
Ovaj set za igru dolazi s 2 minifigure: Rising Dragon Kai, koji dolazi s dodatkom mača katana i može jahati akcijsku figuru zmaja koja se može sastaviti, i Wolf Mask Guard s dodatkom za samostrel. Djeca mogu organizirati bitke između ovih LEGO NINJAGO likova kako bi osvojili element moći plavog zmaja iz pokretnih usta akcijske figure zmaja.


Ostatak LEGO NINJAGO asortimana ninja igračaka za djecu koje se mogu sastaviti uključuje mehanizme, vozila i hramove tako da obožavatelji mogu igrati priče sa svojim herojima (setovi se prodaju zasebno). Svaka fantastična igračka može se izraditi pomoću aplikacije LEGO Builder, koja vas i vaše dijete vodi u jednostavnu i intuitivnu avanturu gradnje.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Igračka sa zmajem za akciju iz 2. sezone serije NINJAGO® Dragons Rising
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit