LEGO Super Mario Nabbit u Toadovoj trgovini 71429

Šifra
4301021053
Kataloški broj
71429
51,00 KM
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
51,00 KM
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana

OPIS PROIZVODA
Posjetite Toad's Shop s ovim kolekcionarskim kompletom za proširenje LEGO® Super Mario™ (71429). Zabavna ideja za dar za bilo koje vrijeme za obožavatelje Super Mario™ od 7 i više godina, sadrži 2 Super Mario lika napravljena od kockica – žutu krastaču i figuricu Nabbita – plus trgovinu koja se može sastaviti s raznim dodacima za igračke/hranu i kolica za kupnju koja inspiriraju kreativnost igranje uloga.


Za interaktivnu igru ​​dodajte figuru LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ili LEGO® Breskva™ iz LEGO Super Mario početnog tečaja (71360, 71387 ili 71403 – svaki se prodaje zasebno). Uz interaktivnu figuru, igrač može skočiti na akcijsku oznaku kako bi pozdravio Žutu krastaču, uzeti digitalne prehrambene artikle kao što su sladoled, voće i kolačići iz trgovine i zgaziti Nabbitovu torbu kako bi dobio razne digitalne artikle.
Pronađite upute za izradu ovog kompleta u aplikaciji LEGO Super Mario. Aplikacija također nudi maštovite ideje za načine gradnje i igre te je sigurna platforma za djecu da dijele svoje kreacije.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet za igru s Yellow Toadom, figurom Nabbita i mnogo dodataka
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit