26.1.2023.

DualSense Edge™ bežični upravljač

Pri izradi novog upravljača za PS5 posebna je pažnja posvećena visokim performansama i prilagodbi. Sve kako bi mogao oblikovati vlastito iskustvo pri igranju i igrati baš onako kako želiš.

PS5 DualSense Edge Wireless Controller
Besplatna dostava

Ostvari prednost koristeći prilagodljive kontrole i zamjenjive profile koji te mogu pripremiti za bilo što.

479,00 KM
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate

Usavrši svoju igruOsiguraj prednost u igri kreiranjem vlastitih prilagođenih kontrola koje odgovaraju tvom stilu igre. Personaliziran i s visokim performansama, bežični upravljač DualSense Edge™ omogućuje jedinstveno iskustvo igranja prilagođeno tebi.

Ultra-prilagodljive kontrolePromjenjive kapice, radnje koje se mogu ponovno mapirati i prilagođene postavke, čine tvoj bežični upravljač DualSense Edge™ jedinstvenim. Fino prilagodi osjetljivost palice i mrtvih zona, postavi udaljenost okidača za brže unose i brzo mijenjaj upravljačke profile kako bi uvijek bio spreman za svoju sljedeću igru.

Stražnji gumbi s mogućnošću mapiranjaZamjenjivi stražnji gumbi mogu se konfigurirati za bilo koji drugi unos gumba, tako da uvijek na dohvat ruke imaš bitne kontrole i radnje koje mijenjaju igru. Uz to, možeš izabrati dva različita stila gumba koji odgovara tvom stilu igre. Bežični upravljač DualSense™ s ugrađenim značajkama. Uživaj u impresivnim značajkama bežičnog upravljača DualSense™ i njegovom prepoznatljivom dizajnu. Doživi različitu silu i napetost na prstima s prilagodljivim okidačima te osjeti svoje okruženje i radnje u igri simulirane putem dodirnih povratnih informacija ukoliko su podržane.

Zamjenjivi moduli za paliceIgraj još dulje uz izmjenjive zamjenske module za palice koji se mogu kupiti zasebno.

Torba za nošenje omogućuje ti da sve stvari držiš na jednom mjestuDualSense Edge bežični upravljač i njegove dijelove drži organizirane na jednom mjestu – u isporučenoj torbi za nošenje. Upravljač možeš i puniti putem USB priključka dok je spremljen u torbi jer uvijek moraš biti spreman za sljedeću sesiju igranja.